Монтаж на осветление Ел техник Пловдив

Монтаж на осветителни тела и ел ключове. Подмяна и монтаж на външнно и вътрешно осветление. Монтаж на LED осветление

Монтажът и смяната на осветителни тела като полилеи, лунички, аплици, LED и други, може да се окаже непосилна и трудна задача, ако нямате необходимата подготовка и оборудване. Обърнете се към на изпълнение на монтаж на всякакви видове осветление и ел ключове за открит и вътрешен монтаж.

Основните дейности, които извършваме при довършителните ремонти са замазките, изправяне на стени с гипсокартон, шпакловка, боядисване и монтаж на най-различни козметирни материали и електроуреди в интериора. Дейностите по довършителните ремонти и монтажи може да ви звучат като нещо много просто и лесна, но това са довършителни работи, които са изключително важни. Освен че са неизменна финална част от процеса на всеки основен ремонт, са фактор за качествено свършена работа, която е видима с просто око. Довършителните работи са духа, атмосферата и естетиката във Вашия дом, офис или всяко друго пространство.

Монтаж на осветителни тела
Монтаж на осветителни тела и LED осветление
Монтаж на осветителни тела и LED осветление

Екипът ни от ел техници ще се погрижи за осветлението в апартамента, офиса, къщата или вилата ви.

Правилният вариант да се справите със задачата по монтиране на осветителни тела в дома или офиса си, е да се обърнете към услугите на опитен електротехник, който да се наеме с тази работа и да я свърши по най-добрия възможен начин. Свързването на полилеи към бетонов или друг вид тавани изиска намесата на правилните инструменти и боравенето с тях. За да се избегнат и непредвидени ситуации се изполват и друг вид апаратура като детектори, за да се проучат местата за отворите. Там е изключително важно да няма препятствия.

Грешно свързаните осветителни тела като луни, крушки, полилеи, аплици и други видове осветление, както и превключвателите им води до рискове, защото могат да доведат до токови удари и изгаряне, както и други неприятни ситуации. Освен това в някои случаи е необходимо монтажът на осветителните тела да бъде съобразен с вида на стената: тухлена, бетонна, гиопсокартонена, дървена или друга. По всички тези въпроси, могат да вземат отношение само специалисти, които имат опитът и знанията за такъв вид монтажни дейности.

Нашите електротехници ще извършат бърз и качествен монтаж на осветителни тела по професионален начин и на достъпни цени. При такъв вид монтажи се налага използването на специални инструменти, апаратура и детектори и, с чиято помощ изграждането на осветление (вътрешни и външно), ще се осъществи бързо и прецизно. Нашата намеса ще Ви спести време и пари, защото нашите услуги са на много достъпни цени и реагираме бързо на заявени монтажни услуги от нашите клиенти.

Стандартните монтажи на осветителни тела, които извършваме са:

Извеждане на допълнителни проводници за нови осветителни тела и ел ключове ( изискава къртене на канали и отоври за проводници );
Монтаж на самостоятелно осветително тяло ( LED панел или ленти, луна, плафон и др. );
Монтаж осветителни тела тип “лунички” ( за баня чрез окачен и растерен таван, );
Монтаж на структурно осветително тяло ( напр. LED панел с рамка за повърхностен монтаж );
Монтаж на прожектори за вътрешни и външни монтажи;
Монтаж на осветителни тела за градинско и парково осветление;
Монтаж на единичен стандартен или монтажен LED профил;
Монтаж и свързване на влаго и водоустойчиви LED ленти;
Монтаж и свързване на захранващи блокове и драйвери за LED осветление;
Монтаж и настройка на управляващи устройства ( димерни клюочове, контролери, усилватели и т.н. ).

Важен ли е видът на осветителните тела, които използваме?

Поради енергийната ефективност, е препоръчително да се насочите вниманието си към вида на лампите, които смятате да използвате за осветление във Вашият дом. Така например, може да изберете монтаж на ЛЕД осветление, което в пъти по-икономично от всички други варианти на осветителни тела. Освен това Вие трябва да имате добра видимост и светлина, която не дразни очите, LED осветлението предлага точно това.

Подмяна и монтаж на най-разнообразни по вид осветителни тела и ел ключове

На пазара се предлагат най-различни варианти на осветителни тела, LED лампи и ленти, които изискават различен тип монтаж според вида си. Те можат да се монтират чрез вграждане в най-различни повърхности (бетон, тухли, гипсокартон и т.н.), с отрит монтаж чрез дюбели за закрепване към стени и тавани или чрез закрепване с помощта на шини. Друг вид осветителни тела се свързват към токовите кръгове чрез трансфоматори за напрежение или чрез захранващи кутии. Ето затова както споменахме по-горе е от първостепенно значени при такъв вид начинания да се обърнет към опитен електротехник, който е наясно с различните видове осветления, както и възможностите им за монтаж. Има и варианти при, които за монтажът на осветителни тела за вгаждане се прибягва и до къртене на повърхности от бетон, тухли и други.

Свързавне на допълнителни ел ключове и осветление към ел инсталацията

В чести случаи при нужда от свързване на допълнително осветително тяло или LED система към съществуваща ел мрежа се налага да се локализират най-близките или най-удобните вкопани или открити проводници от токовите кръгове за осветлението и към тях да се свържат допълнителни проводници и превключватели (ел ключове и др.), които ще предават електроенергия към новите консуматори (осветително тяло/тела и ел ключът за тах). Този род ремонти при закрит монтаж чрез вкопаване изиска намесата на фрези за канали и къртачи, с чиято помощ се правят каналите за новите проводници. Това както вече споменахме не е лесна задача и само хора и техници с опит могат да извършат. Ние предлагаме всички видове електроремонти и монтажи на електро оборудване, които услуги узпълняваме по професионален и квалифициран начин. Нашата намеса е изключително коректна, своевременна и на много добри цени. Избирайки нашите ел услуги Вие избирате качесто и професионализъм и коректност.