Гранитни мивки Sanitec / Ремонтни дейности HomeRepair.bg

Композитните мивки, произведени от Sanitec – Гърция, са модели с класическа, елегантна и модерна визия. Те са с богата съвременна цветова гама и размери, с възможност за вграждане в шкафове от 40 см до 100 см. Различната дълбочина на коритата е съобразена с изискванията на потребителите в държавите, където се предлагат. Цените са формирани съобразно жизнения стандарт в тези държави при непроменено качество и асортимент. За високия клас на продуктите говори и Сертификатът, издаден от германската организация LGA. Маркировката “СЕ“ е достатъчно доказателство, че са съобразени с всички изисквания на Европейския пазар.

Композитните мивки се характеризират в 3 основни групи: Гранит полиестер; Гранит; Гранит метал;

Разликата между трите групи е единствено в състава на материала – съотношението между висококачествен природен гранит и полиестер.

Гранитни мивки – серия ULTRAGRANITE

Ултрагранитните мивки на Sanitec са най-новият продукт на фирмата, резултат от съчетание на отличните материали,научни разработки и богат практически опит. В състава им участват над 80% гранит и свързващи вещества. Благодарение на високата чистота и качество на гранита, те имат подобрени показатели: устойчивост на химическо въздействие, удар, надраскване, топлина в граници, характерни за нормалната експлоатация в бита. Всички модели от Ултрагранитната серия са така подбрани, че да отговарят на дизайна на съвременната кухня, а цветът и материалът са максимално близки до естествения природен гранит. Гранитните мивки на Sanitec, както по принцип всички останали гранитни мивки на всички останали производители, са резултат от смесването на раздробен природен гранит и свързващи вещества. Само че гранитните мивки на Sanitec са с високо качество, благодарение на иновативната технология за влагане на максимално възможно количество, повече от 80% висококачествен природен гранит в сместа.

Благодарение на високата чистота и качество на гранита, те имат подобрени показатели: Устойчивост на химическо въздействие; Удар; Надраскване; Топлина в граници, характерни за нормалната експлоатация в бита

Те притежават отлични характеристики: Визуално – материалът изглежда като естествен камък; Експлоатационно – притежават изключителна устойчивост на механично третиране, на термични шокове и високи температури, както и резистентност към агресивни химически вещества, в граници, характерни за нормалната експлоатация в бита;

Мивки за баня – серия HOTEL EDITION

Мивките за баня на Sanitec са нов продукт на компанията. Отличават се с това, че са изработени като монолитен модул – плот и корито изляти като едно цяло. Визуално се отличават с изключително нов и модерен дизайн и нестандартна визия без компромис в качеството. Имат възможност за избор между 14 цвята, включително и с добавени метални частици с 3D ефект, които добавят на продукта много модерен и естетичен вид.

Всички мивки са за вграждане – горен монтаж (върху плот) или комбиниран горен и долен (върху и под плот). В специализирана таблица в каталога има указания за монтажа на всеки модел. От обратната на лицевата страна на мивката са фиксирани един или няколко стандартни отвора за всички видове смесителни батерии и дозатори, предлагани на европейския пазар. Отворите за сифони на коритата позволяват монтаж на всякакви диспозери (мелачки за отпадъци), предназначени за гранитни мивки.

Мивките Sanitec се доставят в надеждна и добре подплатена със стиропор опаковка, комплектовани със: Сифони и арматура за свързване към отводната канализация с 1 или 2 (по желание на потребителя) изводи за съдомиялна и пералня; Монтажни щипки за закрепване към плота, различни, в зависимост от начина на монтаж /под и над плот/; Шаблон за изрязване на монтажния отвор; ГГаранционна карта (индивидуална за всеки продукт).

ИНСТРУКЦИИ ЗА РАЗПРОБИВАНЕ ОТВОР /отвори/ НА КОМПОЗИТНИ И УЛТРАГРАНИТНИ МИВКИ НА ФИРМА „АНДИ ДИЗАЙН“ ЕООД

От обратната на лицевата страна на мивката са фиксирани релефно един или няколко стандартни отвора, на които е задължително да се спазят местата. Мивката се обръща с лицевата страна надолу и се поставя върху стабилна основа. Така достъпът до фиксираните отвори е лесен; Разпробива се проходен отвор в центъра на означеното място със свредло Ф2мм до Ф5мм; Мивката задължително се обръща с лицевата страна нагоре и видимият вече разпробит център служи за фиксиране на фрезер /т.н. коронка/ с Ф33мм, с който окончателно се допробива желания отвор;

ВАЖНО! Отворът с диаметър 33мм е универсален за всички видове смесители и диспенсъри, отговарящи на Европейските стандарти. По желание обаче, окончателният отвор /СТЪПКА 3/, може да се направи с инструмент с произволен размер. Задължително всички отвори на Композитните мивки на фирма SANITEC, се правят посредством разпробиване с режещ инструмент, а не с удар. НИЕ ОТ МЕБЕЛЕН ЦЕНТЪР „АНДИ ДИЗАЙН“ ПРАВИМ ОТВОРИТЕ ЗА ВСЕКИ КЛИЕНТ ИНДИВУДУАЛНО СЛЕД ЗАКУПУВАНЕ НА СЪОТВЕТНИЯ АРТИКУЛ ОТ МАГАЗИНИТЕ НИ!

ПРЕДИМСТВА И СВОЙСТВА, КОИТО ПРИТЕЖАВАТ ПРОДУКТИТЕ НА SANITEC:

Резистентност към UV лъчи, напред във времето на експлоатацията цвета няма да се промени; Хидрофобност – безпроблемно оттичане на течностите от повърхността, задържането на капки е минимално; Липофобност – повърхността не се омазнява; Здрав материал, устойчив на удари с твърди предмети; Изключително устойчиви към надраскване, резистентни към напетнявания от плесени, мазнини, варовик, каквто не позволява размножаването на бактерии и плесени по повърхността; Материала и повърхността на мивките дават възможност за използване на широка асортимент на почистващи препарати; Съвременните цветови решения дават възможност за избор на оптималния вариант за съчетаване с плота, а наличието на метални частици отразява меко светлината, съчетавайки се успешно с иноксови кухненски аксесоари.

УСЛОВИЯ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ:

Рекламацията на продуктите на SANITEC покриват следните повреди: Установени при приемане на продуктите; Установени при издаване на продуктите на клиента; Възникнали по време на експлоатация в рамките на съответния гаранционен срок, без тези, които са възникнали по непредпазливост (по време на монтажа, при транспортирането му до мястото за монтаж или съхранение) или причинени умишлено; При неправилно разпробиване на отворите за смесител, дозатор, бутон или друго;

ПРИ НАЛИЧИЕ НА СЛУЧАЙ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ СЕ ПРИСТЪПВА КЪМ СЛЕДНОТО: Клиента изпраща към „Анди Дизайн“ e-mail със снимков материал, който дава подробна информация за проблема, след което същия e-mail се препраща към производителя SANITEC Гърция. При одобрение на проблема възникнал върху продукта за рекламация „Анди Дизайн“ в 10-дневен срок доставя веднага абсолютно същият, продукт или част, която е обект на рекламацията. Не е задължително връщането на дефектния такъв. Целта е спестяване на време и създаване на максимално удобство и чувство на удовлетворение в клиентите на „Анди Дизайн“.

Строително-ремонтни дейности от HomeRepair.bg и Професионални електроуслуги от Eltehnik.eu

ВиК услуги и съвети

Ако не знаете какво да направите, проблемите с водопроводната система могат да ви изправят пред свършен факт. Възможно е да имате водопроводни проблеми като запушена тръба, ниско налягане на водата, капещ кран или течаща тоалетна. Тези проблеми могат да бъдат депресиращи и трябва да намерите най-доброто решение възможно най-скоро.

Може да изглежда лесно да решите някои от водопроводните проблеми, ако разполагате с приложими водопроводни трикове и умения. Но има и сложни проблеми, които може да изискват услугите на професионалист. Късметът е на ваша страна, ако живеете в Хакни.

Водопроводчиците Хакни ще ви предоставят висококачествени водопроводни услуги и ще продължат да ви съветват как да решавате водопроводни проблеми. В тази светлина, ето трикове за собствениците на жилища, които без съмнение ще ви просветнат в начинанията ви. Разгледайте:

Никога не пренебрегвайте течовете

Повечето течове са в резултат на разхлабени водни съединители, свръхналягане на водата, запушени линии, счупени уплътнения и повредени тръбни съединения. Ето няколко вида течове, които можете да проверите дори с невъоръжено око:

  • Често проверявайте за течове, като оглеждате арматурата си.
  • Проверете за теч на вода в резервоара на тоалетната чиния и за теч между тоалетната чиния и резервоара.
  • Проверете за течове от чешмите.
  • Течове около джантите на мивките
  • Изтичане на вода извън дренажния корпус на душа

Да знаете как да затваряте вентилите

Къщата ви може да се наводни поради лошо отводняване или повреда във водоснабдяването. Това е проблем, който можете да избегнете, ако знаете къде се намират спирателните вентили и след това отидете и спрете водоснабдяването.

Не разкъсвайте тръбите

Ако възнамерявате да пробивате дупки в стените или таваните, бъдете внимателни и определете къде се намират тръбите за захранване или отводняване. Няма да се окаже, че ще похарчите допълнителни средства за ремонт, в случай че ги пробиете несъзнателно.

Да знаете кои продукти да промиете или не

Не е необходимо да превръщате тоалетната си в кошче за боклук. Трябва да използвате тоалетната си, за да пускате в канализацията само препоръчителните неща. Нещата, които не принадлежат на вашата тоалетна, включват:

  • Продукти за женска хигиена
  • Хирургически превръзки
  • Лекарства по лекарско предписание
  • Почистване на килими
  • Baby diapers
  • Кърпички и
  • Подсилени хартиени кърпи

Избягвайте да пускате боклук в канализацията

Никога не изхвърляйте боклука от кухнята в канализацията. Тези отпадъци ще запушат тръбите ви и ще струват допълнително пари за ремонт на водопроводната система.

Никога не затягайте прекалено фитингите

Много собственици на жилища допускат една често срещана водопроводна грешка, като затягат прекалено много връзките и фитингите в дренажната система или тръбите. Много от тях завършват със счупване на болтове и винтове, което води до допълнителни разходи.

Поддържане на табове за налягането на водата

Препоръчително е винаги да следите налягането на водата в дома си. Ще разберете, че водоснабдителната ви система не работи правилно, ако таблата пресъхват.

Винаги използвайте лентата на водопроводчика

Водопроводната лента или тефлоновата лента улеснява постигането на водоплътно уплътнение, ако в проекта „Направи си сам“ използвате тръбни съединения с резба. Тази лента също така улеснява разхлабването на тръбите при разглобяване на съединенията.

Знайте как да използвате плунжер

Не е нужно да се притеснявате, ако мивките, тоалетните и канализацията ви се запушат. Инвестирайте в най-добрия плунжер и се научете как да използвате този инструмент.

Кога да смените системата за затопляне на вода

Не предполагайте, че тъй като сте инсталирали най-добрия бойлер, той ще работи вечно. Има моменти, когато той няма да работи според очакванията или ще започне да изтича. Не предполагайте, че има прости проблеми с вашия водонагревател. Незабавно се обадете на близкия водопроводчик.

Наемете най-добрите водопроводчици

Може да имате няколко водопроводни съвета на пръстите си или да знаете как да се справите сами, ако се сблъскате с няколко водопроводни проблема, но е разумно да наемете водопроводчик. Водопроводчикът е експерт в областта на водопроводните услуги и компетентно ще се справи дори със сложни водопроводни проблеми. Ако потърсите услугите на водопроводчиците на Акватек, ще имате професионалисти на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Водопроводчиците, от които търсите помощ, трябва също така да са лицензирани и застраховани, за да предлагат тези услуги във вашето населено място без стрес. Предлаганите услуги трябва да са достъпни за бюджета и да са с високо качество. Свържете се с опитни и надеждни водопроводчици в Хакни още днес и научете повече за водопроводните услуги

Ел услуги и съвети

Електрическата мрежа в дома ми безопасна ли е?

Електротехник : Най-вероятно да, ако мрежата е изградена преди не повече от 10 години и е тествана съвсем скоро. И все пак ако нещо Ви кара да се съмнявате в изправността й, повикайте квалифициран техник, който бързо ще провери фукционирането й.

Колко мощни бушони трябва да поставя в дома си?

Електротехник : Зависи колко натоварвате мрежата и как е свързана цялата система, с какви кабели и т.н. За всеки случай, когато нещата опират до това, не си играйте с огъня, а повикайте квалифициран електротехник, който да направи нужните подобрения.

Мога ли да имам осветление в двора или в градината?

Електротехник : Това е лесно постижимо, ако има възможност да се изведат кабели от дома Ви навън. Естествено не е добре сами да се заемете с това, от гледна точка на безопасността Ви и тази на външната мрежа. Повикайте техник, който да инсталира ел.табло за мрежата в двора ви.

ОСВЕТЛЕНИЕ

Осветлението не е маловажен елемент в дома Ви – то създава усещане за пространство, чистота и уют. Акцентирайте върху някои места от жилището Ви, като се постараете това да бъде умерено.

Ако имате камина, можете да поставите лампи около нея. Хубаво е, те да не бъдат големи. По този начин фокусът в стаята ще е камината и така, сигурни сме, тази стая ще се превърне в приятна за прекарване на ежедневието.

Можете да направите кухнята в дома Ви да изглежда като нова като инсталирате съвсем приглушено осветление над всеки един пасаж.

Искате да направите хола да изглежда по-голям? Поставете лампа в ъгъла. Така светлината от полилея на тавана ще се увеличи и холът ще изглежда по-просторен.

Пододящо осветление за дома е по-меката светлина, студената не създава усещане за уют.

Сложете малки лампички над кухненските шкафове или сред лавиците в кухнята. Същото можете да направите в спалните, но светлината не бива да е толкова ярка, а по-приглушена. Така ще подсилите усещането за уединение.

Поставете осветление директно над масата в трапезарията, удобно е и приятно като усещане.

Можете да проектирате няколко нива осветление – основно, по-ярко и друго, с по-слаба светлина. Поставянето на отделен ключ за всяко ще позволи да контролирате и двете нива.

Ако смятате, че имате други планове за дома си, обадете ни се, за да ги обсъдим. Ние ще предложим съвет, както и сами да осъществим професионално проекта Ви.

Leave a Reply