Окачени тавани и вътрешни конструкции от гипсокартон

Цялостен ремонт на търговско помещение в гр. Пловдив (с. Оризаре)

Проектираме и изграждаме тавани и стени от гипсокартон с двойна или единична скара, вграждане на скрити осветления и монтаж на токоизправители, куфари и фигури. Нивелиране на помещението, направа на скара и гипсокартон, шпакловане и боядисване

Предимства на окачените тавани от гипсокартон

Едно от най-предпочитаните приложения на гипсокартона е в използването му за направата на окачени тавани и вътрешни конструкции, преграждане и отделяне на цели помещения. Причината е в това, че таваните и вътрешни преградни конструкции от гипсокартон имат много предимства и малко недостатъци. Окачените тавани и конструкциите от гипсокартон могат да бъдат монтирани под всякакви груби основи, метални или дървени конструкции. Минималното отстояние от основата в идеалният вариант (когато тя е перфектно нивелирана) е само 4,2см., а за максималното граници няма. В днешно време качествен монтаж на тавани и вътрешни конструкции с плоскости от гипсокартон може да бъде осъществен по над двадесет сертифицирани системи, което позволява да бъдат постигнат почти всички желани параметри.

Допълнителни, положителни ефекти и предимства от направата на качествени тавани и конструкции от гипсокартонови обшивки:

Галерия с част от нашата работа свързана със Сухо строителство - Окачени тавани, гипсокартонови конструкции с двойна и единична скара:

Извършваме всички видове вътрешни и външни ремонти и монтажи до ключ, включително основен и довършителен ремонт на апартаменти, къщи и търговски помещения.

Мображ и демонтаж на мебели, бойлери и електроуреди