Ремонт на баня

Основен ремонт на Вашата баня. Монтаж на санитарна мебелировка и аксесоари за баня

Цялостно изпълнение за ремонт на Вашата баня

Нашият екип е добре организиран и винаги готов да Ви даде професионални съвети и насоки как да протече целият ремонт на Вашата баня от началото до краят му. Изпълняваме стриктно и внимателно Вашите идеи, за това какъв вид искате да добие Вашата нова баня. Наш приоритет е да Ви бъдем полезни със съвети и идеи как най-добре да претече ремонтът Ви и какви материали сред предлаганите на пазара биха били най-подходящите за използване.

За основен ремонт на баня извършваме всички видове ремонтни дейности, които включват: къртачни и демонтажни дейности ( за преустройство на геометрията на помещението според проекта, къртене на старите плочки и мазилки, преустройство на ВиК инсталацията ), допълнително електроокабеляване ако се налага, полагане на нова циментоварова мазилка, монтаж на влагоустойчив гипсокартон и аква панели, полагане на хидроизолация и хидроизолационни ленти, лепене на плочки и фугиране, изграждане на окачен таван, монтаж на моноблокове, душ системи за вграждане, вани и др. вид санитарна мебелировка и аксесоари като огледала, мебели за баня, мивки и смесители, монтаж и свързване на бойлери и перални машини.

Ремонт на баня в Пловдив. Ромонт на баня в гр. Пловдив и близките населени места

Имаме богат опит с цялостните ремонти на бани. От нас може да получите изключително качествен ремонт на Вашата баня

Независимо дали имате нужда частичен ремонт или от изграждане на нова баня, Ние сме готови да отдадем времето и опита си изцяло на Вас, защото качествено направеният ремонт на баня е от изключително значение за всеки дом.

Банята играе своята уникална роля във всяко жилищно пространство. Тя трябва да е оазис на спокойствието и да осигурява една релаксираща среда, но също трябва да бъде функционално пространство, което е практично, удобно и сигурно за ползване.

Когато това не е така, се изправяте пред предизвикателството да ремонтирате и реновирате банята. В зависимост от мащаба на промените, може да се наложи основен или частичен ремонт. Ние сме специализирали в ремонти в банята и предлагаме правилните стъпки, за да бъде ремонтът на вашата баня успешен.

Нашият екип от професионални майстори е готов да превърне вашите идеи за банята в реалност. От малките корекции до основен ремонт на банята, от преходен към съвременен дизайн, ние ще превърнем настоящата ви баня в пространство, което отговаря на вашата визия и нужди.

Етапи при изграждане на нова баня

Дейностите при цялостен ремонт на баня изпълнявме в следната последователност:​

Ремонт на баня по индивидуален проект и изисквания

Ремонт на банята

Ремонтът на банята е един от най-трудните за реализация, както и най-скъпоструващият ремонт на помещение. Възможностите за ремонт и обзавеждане на баня са безкрайни и от предпочитанията на всеки клиент зависи неговият дизайн и специфика на работа. Нашите майстори за ремонт на баня удовлетворяват всяко изискване на своите клиенти и ще направят с лекота всеки ремонт на бяна, независимо от сложността на проекта. Това се дължи на гоелмият ни опит и реализацията на многобройни проекти за ремонт на баня. Разчитайки на нашите услуги Вашата баня ще бъде изградена и завършена по най-професионален начин.

Ремонтите на баня извършваме в определена последователност от стъпки, като първата е демонтажът на всички тела - мебели за баня, мивки, смесители, тоалетна и т.н. Следващото, което правим е къртене на плочките, мазилката, старите ВиК тръби. Следващата стъпка е изграждане и монтаж на новата ВиК инсталация (щрангове, тръби, съединения, кранове, смесители, душ батерии, сифони и др.) според Вашите нужди и по предвиденият проект. След приключване на монтажът на новата ВиК инсталация преминаваме към обличане на тръбите с влагоустойчив гипсокартон, За промяна на геометрията на помещението (преградни стени, зидане и др,) използваме и гопсокартонови конструкции, но предпочитаният вараиант за нас е използването на Аква панели. Измазването на стените правим с цименто-варова мазилка. След приключването процеса с нанасянето на мазилката обработваме тавана чрез шпакловане или правим окачен или ламелен таван със осветление (пожелание). Подът на помещението нивелираме с циментова замазка, като предвиждаме наклон за сифона/сифоните. Следа като пода и стените са напълно изсъхнали идва ред на много важен компонент - хидроизолацията. Хидроизолацията нанасяме по всичко повърхности на стените и пода (2 пъти с помеждутък между тях от 24-48 часа). Хидроизолационните ленти за ъглите на помещението полагаме само пърият път. Следващото след хидроизолацията е лепене на плочките или полагане на декоративни и довършителни мазилки по стените. И накрая завършваме с фугиране и монтаж на цялата мебелировка за баня, смесителите, мивките, душ смесителя, тоалетна, бойлер, вентилатор и всичко останало по проект.

С помощта на нашите услуги за ремонт на баня Вие ще се радвате на един перфектно реализиран проект, и ще се радвате на една уютна и приветлива баня, според плануваният краен вид. Ремонтът на баня е трудно начинание, което за реализацията му трябва да се търсят услугите на наистина опитни майстори, които работят прецизно и точно.