Ремонт и подмяна на електроинсталации

Подмяна и ремонт на стара електрическа инсталация с нова. Ремонт и подмяна на електрически инсталации, подмяна на ел табла, полагане на ново окабеляване

Висококачествени електроуслуги по домовете

Организацията ни предлага отлични и съвременни решения за извършването на прецизни и висококачествени електроуслуги от всякакво естество. За нашите ремонтни дейности използваме модерна апаратура и гъвкави решения. При нужда от професионални електроуслуги на достъпни цени не се двуомете, а се свържете с нас. Ако се намирате в гр. Пловдив или Пловдив (  област ) и имате неотложен електротехнически проблем, който трябва да се реши от опитен електротехник се обърнете към нас, за да реагираме бързо и решим Вашият проблем.

Извършваме висококачествени електроуслуги – смяна и ремонт на съшествуващи, амортизирани ел инсталации на стари къщи, апартаменти и друг вид сгради, подмяна на ел табла, подмяна на разпределителни електро табла. Това са задачи, които могат да бъдят изпълнени от профeсионални и опитни електротехници.

Електрическата инсталация е една от основните структотоопределящи инсталации във всяка съвременна сграда. Електрическата инсталация служи за пренос на енергия. Ел инсталацията трябва да е преди всичко безопасна и отлично функционираща. Нашата организацията от квалифицирани електротехници прави възможно осигуряването на едни добре функциониращи и професионално изградени електически системи за Вашият дом или бизнес.

Ние извършваме електротехнически ремонти, профилактика и подмяна на електрически инсталации (в домашни и корпоративна среда, монофазно или трифазно електричество), извършваме монтаж апартаментни и разпределителни табла от всякакъв тип. На нас може да разчитате, когато имате нужда от външно и вътрешно електроокабеляване, подмяна и монтаж на най-разнообразни по вид ел контакти, ел ключове и осветление. Извършваме демонтаж и монтаж на бойлери, перални и съдомиялни машини.

Извършваме всички видове електроуслуги, независимо дали става въпрос за изграждане на сложна електроинсталация или монтаж на само един контакт:

  • Къртачни услуги, рязане и къртене на канали и отвори;
  • Изграждане на електроинсталации монофазен и трифазен ток (220v . 380v);
  • Ремонти и монтажи на електрически табла, смяна на авт. предпазители, монтаж на релета за напрежение, електромери;
  • Ремонт и монтаж на ел ключове, ел контакти, осветителни тела, led осветление.
  • Отстраняване на неизправности по електрическата мрежа;
  • Окабеляване и прокарване на кабелни трасета (външни и вътрешни) – монофазен и трифазен ток;
  • Смяна и монтажи на елементите от ел. мрежата;
  • Строително ремонтни дейности по електро мрежата;
  • Монтаж на захранващи кабели на електроуреди;
  • Монтаж на бойлери, съдомиялни, перални и сушилни машини;
  • Монтаж на вентилатори за баня;
  • Монтаж на резервно захранване;
  • Монтаж на вътрешно и външно градинско осветление;
  • Електроремонти на общи жилищни сгради

Гарантираме Ви висококачествена работа и изпълнение в кратки срокове на достъпни цени. Комуникацията с нас е изключително лека и приятна!

Ремонт и подмяна на съществуващи електроинсталации, ел. табла, разпределителни табла

Проектиране и изграждане на нови електроинсталации, окабеляване, монтаж на електрически и разпределителни табла

Подмяна и монтаж на електрически и разпределителни табла

Електротехници за гр. Пловдив и област Пловдив. Ремонт, профилактика и подмяна на електрически (домашни) ел табла, монтаж и подмяна на корпоративни разпределителни тела (монофазен) или (трифазен) ток. Извършваме всички видове ел. услуги на територията на гр. Пловдив и областта!

Монтаж на ел. табло Пловдив. Подмяна и монтаж на електрически и разпределителни табла Пловдив.

Търсите надеждно и комплексно решение на досадните електротехнически проблеми – Ние ще Ви помогнем, нашите услуги включват широк спектър от електроуслуги

Предлагаме всички видове електроуслуги, извършваме цялостни и комплесни електроремонти, монтаж и подмяна на електрически и разпределителни табла, ел. контакти, ел. ключове, осветителни тела, ремонт и подмяна на силови кабели на електроуреди, монтаж на бойлери, монтаж на уреди за вграждане и мн. други електроуслуги.

Ел. услуги по домовете. Ремонт и подмяна на електроинсталации, монтаж на ел ключове, ел. контакти, осветителни тела и LED осветление, монтаж на бойлери и уреди за вграждане

Електроуслуги на най-високо ниво от професионални електротехници с богат, практически опит. Пълна гама от услуги свързани с електроинсталации, електромонтажи и електроремонти на Вашият дом или корпоративни обекти, ремонт на електроуреди, ремонт и поддръжка на многофамилни сградни електроинсталации. Предлагаме аварийна реакция  и професионален ремонт при изграждане на електроинсталации в домашна среда или в корпоративни условия (магазини, хотели, ресторанти, заведения, офиси, складове) на ел. инсталации с монофазен или трифазен ток до 1000V.

Подмяна на ел инсталация се извършва при заменяне на старата ел инсталация с нова ( подмяна на старите проводници, подмяна на старото ел табло, подмяна на старите конзоли за разпределителни връзки, контакти или ключове), без да се променят мощности, сеченията на проводниците и местоположение на контакти, кабелни трасета и токови кръгове. Такава подмяна на ел инсталация се извършва при наличие на гофрирани тръби. Възможно е да се извърши и при замазани и вградени кабели, но чрез рязане и къртене на канали в замазката, тухлата или бетона на помещенията. При подмяна на ел инсталацията и промяна на броя на токовите кръгове, сечението на кабелите, както и местоположението на захранващите линии и контактите вече се касае не само за подмяна, а за новоизграждане на ел инсталация, чрез промяната на цялата логика и цикъл на работа на електроинсталацията.

В такива случаи е най-добре да се изготви нов проект от техници с опит знания, защото както физическият труд при изграждане и опитът в самото проектиране на ел инсталации е от съществено значение за ефективната  реализация на проекта. Нашият екип извършва всички видове услуги и процеси по проектиране и изграждане както на домашни, така и на сложни корпоративни електроинсталации. При наемането ни за Ваш проект след самият оглед и преценка за ествеството на работа Вие ще получите и ценова отстъпка от услуги ни.

В други случаи двупроводни ел инсталации също е добре да се подменят дори и тяхното състояние и функционалност да е добро. Това се прави с цел тя да бъде заменена с електроинсталация по новите стандарти, което ще рече тя да стане от двупроводна на  три-проводна ( фаза, нула и земя ), което от своя страна ще я направи по-малко рискова и по-безопасна.

Ако в определен момент, вие сте решили да предприемете таква стъпа, било то, заради стартиран основен строителен ремонт, или пък защото ел. инсталацията е укаяно състояние то нашите ел услуги ще Ви помогнат. При нужда от такава услуга, задължително се обърнете към квалифицирани специалисти, защото подмяната или изграждането на електроинсталации не е никак лека работа. Ако заложите на нашите електроуслуги това със сигурност ще ви гарантира високо качество на изпълнение на свършената работа, което от своя страна е гаранция за безопасност във Вашият дом или на работното място.

Качествен и съвременени ремонти в сферата на електротехниката. Доверете се на професионалните ни електроуслуги. Ние сме екип от квалифицирани електротехници. Ние предлагаме:

  • Проектиране на електроинсталации в домашна и корпоративна среда.
  • Изграждане на електро инсталации.
  • Монтаж и ремонт на всички видове електро табла.
  • Монтаж на ключове, контакти, бойлерни табла, Led управления, сензори за движение, сензорни ключове стълбищни автомати и др.
  • Монтаж на двойни и повече на брой ел ключове
  • Монтаж и окабеляване на девиаторни ключове.
  • Ремонт на стари и нови монофазни и трифазни ел. инсталации
  • Отстраняване на ел. аварии в дома, градината, офиса, производствени халета и други.
  • Монтаж на бойлери, готварски печки микровълнови печки, конвектори за отопление и много други.
  • Монтаж на всички видове съвременни осветителни тела.
  • Свързване на домакински електроуреди за вграждане: Микровълнови фурни, съдомиялни машини, перални, сушилни, аспиратори и др.
  • Монтаж на LED ленти за скрито осветление в дома офиса и др.
  • Съставям лична оферта на всеки клиент с цена на материалите, труда включен към офертата и времето за изпълнение.

Изграждане на електроинсталации, монтаж на ел табла и окабеляване, изграждане на олачени тавани – Галерия с наши проекти