Ремонти Плводив. Строителни-ремонтни услуги Довършителни ремонти за гр. Пловдив и Пловдив (област)

Строителн-ремонтни услуги Довършителни ремонти

Довършителни ремонтни услуги. Довършителните ремонти представляват последни и финални ремонтни процедури, които придават крайния завършек след всеки основен, строителен ремонт. Целта на довършителния ремонт е да заличи грубите дейности от основия ремонт.
Мазилки, Шпакловане, Боядисване, Монтаж на кухня, Монтаж на електроуреди, Монтаж на ел. контакти, ел. ключове, осветление, интерирни врати и др. крайни елементи
Всеки един ремонт, частичен или основен стартира с голям брой поетапни стъпки, планиране и подготовка за същинската му реализацията. Още в началото се започва с хамалските и демонтажни действия (разглобяване и изнасяне на мебели), последвани от същинската и основна част от ремонти – строителните действия, и накрая се приключва с довършителните ремонти. Целта да карайните, довършителни процедури е да се прикрият всички дефекти от същинската част на ремонта чрез полагане на шпакловки, декоративки мазилки, лепене на табети, боядисване, монтаж на лайсни, прагове и т.н. Няма как да минем и без инсталирането на всички крайни елементи от нашата изградена електроинсталация – контакти, табло (за външен монтаж), ключове, осветителни тела, санитария, електроуреди и др. Няма и как да пропуснем монтажът на новата кухня, заедно със всички прилежащи и съставни елементи – мивка, смесители, уреди за вгаждане и т.н.

Защо да изберете нашите услуги за Вашият основен ремонт в гр. Пловдив и близките населени места

Ние сме екип от майстори, специализирани в областта на ремонтите на жилищни и обществени сгради. Всеки от нас се е реализирал в определена област в строителството и ремонтните дейности на сгради. За нас може да разчитате за всякакъв вид услуги, свързани с вътрешни и външни ремонти в етапите между грубия строеж и готовия проект. Ние сме на среща, когато имате нужда от:

Електроуслуги
Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла;
Полагане на кабели и кабелни трасета;
Реизграждане или ремонт на електроинсталации;
Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.;
Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия;
Монтиране на захранващи кабели на електроуреди;
Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини
ВиК и Ремонт на баня/тоалетна
Монтаж, демонтаж и ремонт на водопроводни инсталации;
Смяна и монтаж на водосточни тръби;
Демонтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др.
Монтаж на вани, душ кабини, душ смесители;
Монтаж на осветителни тела, луни, огледала;
Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения;
Полагане на стенни и подови плочки;
Поставане на подови настилки и облицовки
Демонтаж на подови настилки и покрития;
Демонтаж на плочки, фаянс, теракот, гранит, мрамор, камък, ламинат;
Нивелация и изправяне на подовите повърхности със саморазливни и циментови замазки;
Изправяне на стени със шпакловки, полагане на мрежи за заздравяване;
Полагане на новите настилки – вътрешни или външни;
Сухо строителство, мазилки и шпакловки, боядисване
Изгражедане на окачен и растерен таван от гипсокартон;
Изграждане на влагоустойчиви конструкции от гипсокартон;
Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата;
Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции;
Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон;
Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите;
Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли;
Шпакловане и боядисване, полагане на нестандартни мазилки
Зидарии, вътрешна и външна изолация
Зидария с плътни тухли единични или четворни;
Зидария с плътни тухли итонг;
Зид на тераси и балкони с плутни тухли или итонг;
Изграждане на вътрешна топлоизолация чрез конструкция с гипсокартон и запълване с топлоизолационни плочи или минерална вата;
Направа на вътрешна топлоизолация чрез лепене на фибрам;
Поставяме всички видове външна изолация – стиропор, неопор или фибран, както и финалните дейности като мазилка, обшивка, грундиране, полагане на мрежа, боядисване

Строителни ремонти Пловдив Вътрешни и външни ремонти. Довършителни ремонти Пловдив

https://www.eluslugi.bg – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги.
https://www.eltehnik.eu – Електротехник Пловдив Ел техник Ел услуги Изграждане на Електроинсталации.
https://www.homerepair.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
https://www.osnovenremont.bg – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
https://www.remontniuslugi.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти.
https://osnovenremont.eu – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти.
https://www.elektrovik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги, ВиК услуги Водопроводчик.
https://www.plovdiv-remonti.com – Строителни ремонти, вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти.
https://www.remont-plovdiv.com – Вътрешни и външни строителни ремонти. Основен ремонт на жилища. Основен ремонт на баня.
https://www.remonti-plovdiv.eu – Строителни и довършителни ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти.
https://www.elektrotehnik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив. Електроуслуги от квалифицирани и опитни електротехници. Аварийни електроуслуги, диагностика и остраняване на електрически повреди.
https://www.plovdiv-remonti.eu – Ремонтни услуги за гр. Пловдив и близките населени места. Висококачествен основен ремонт на Вашите жилища и корпоративни обекти.
https://www.elektrotehnik-plovdiv.com – Електроуслуги от професионални електротехници. Ремонт и профилактика на електроинсталации, подмяна на всички елементи от електропреносните Ви мрежи. Подмяна на ел. табла, контакти, предпазители, осветителни тела. Цялостна подмяна и ремонт на електроинсталации. Външно и вътрешни електро и структурно окабеляване. Електротехници Пловдив
https://www.remonti.elektrovik-plovdiv.eu – Електро и ВиК услуги, Основен ремонт на баня. Вътрешни и външни строителни ремонти. Монтаж и демонтаж на мебели.

Ремонт на баня гр. Пловдив

Банята играе своята уникална роля във всяко жилищно пространство. Тя трябва да е оазис на спокойствието и да осигурява една релаксираща среда, но също трябва да бъде функционално пространство, което е практично, удобно и сигурно за ползване.

Когато това не е така, се изправяте пред предизвикателството да ремонтирате и реновирате банята. В зависимост от мащаба на промените, може да се наложи основен или частичен ремонт. Ние сме специализирали в ремонти в банята и предлагаме правилните стъпки, за да бъде ремонтът на вашата баня успешен.

Нашият екип от професионални майстори е готов да превърне вашите идеи за банята в реалност. От малките корекции до основен ремонт на банята, от преходен към съвременен дизайн, ние ще превърнем настоящата ви баня в пространство, което отговаря на вашата визия и нужди.

Основен ремонт на бани

При извършване на цялостен ремонт на баня следваме определени стъпки като: Къртене и оголване на повърхностите до основи, полагаме замазки, нивелираме стените и пода, третитраме с хидроизолационни материали. Изграждаме вътрешни конструкции от влагоустойчив гипсокартон ако е нужно за обличането на ВиК тръбите. Полагаме нужните мазилки, фаянс, гранитогрес и монтираме душ кабини, вани, джакузита, тоалетни чинии, писоари, бидета, мивки, смесители, душ системи, осветителни тела и огледала.

Основен ремонт и изграждане на баня

Ако става въпрос за основен ремонт на жилище, то без съмнение банята е най-трудната за ремонтиране и обновяване. На първо място стоят редица правила и стандарти, с които всеки майстор за ремонт на баня трябва да е запознат и стриктно да следва. Например в помещението пригодено за баня не е препоръчително да се полагат електрически проводници, както и е от особено значение всички повърхности да се третират с хидроизолационни материали, за да могат съседните помещения на банята да бъдат защитени от влагата. Много важно е също ВиК тръбите да бъдат облякани с влагоустойчив гипсокартон.  Изгражането на нова баня предоставя многобройни варианти и възможности за изява на разнообразни майсторски умения и талант, достъпни за технически грамотните и умеещи да се самообразоват с четене и в практиката майстори.

За пълното ремонтиране на една баня, при поверяване на добри занаятчии и майстори в ремонти на бaни, изисква поне два вида специалисти – едните по монтажа на водопроводната и канализационната инсталация, като на тях може да се повери и монтирането на различните прибори (мивки, смесители, душ системи, структури за вграждане и т.н.), и вторите – за облицовката на стените и пода с плочки (много важно е преди облицовката да се изправят стените, както и всеки сантиметър от повърхността на банята да се третира с различни видове хидроизолационни материали).

Отделно може да се наложи намесата на електротехник, че и на специалист по сглобяване на специфичните за банята мебели (като шкафчета и други видове структури). Но преди всичко това да се извърши е нужно цялостно премахване (изкъртване на старите материали и покрития).

Независимо дали имате нужда частичен ремонт или от изграждане на нова баня, Ние сме готови да отдадем времето и опита си изцяло на Вас, защото качествено направеният ремонт на баня е от изключително значение за всеки дом.

https://twitter.com/HomeRepair_Bg
https://twitter.com/Nikolaj37871829
https://www.linkedin.com/in/nikolay-petrov-419623198/

REDDIT

https://www.reddit.com/user/HomeRepairPlovdiv
https://www.reddit.com/user/Eltehnik-Plovdiv

Behance

https://www.behance.net/remonti-plovdiv
https://www.behance.net/eltehnik
https://www.behance.net/osnovenremont
https://www.behance.net/eluslugi
https://www.behance.net/osnoven_remont
https://www.behance.net/remontniuslugi
https://www.behance.net/elektrovik

LINKTREE

https://linktr.ee/osnovenremont
https://linktr.ee/homerepairremonti
https://linktr.ee/eluslugi

DRIBBBLE

https://dribbble.com/homerepair-bg

ARCHIVE.ORG

https://archive.org/details/@homerepair_bg

MEDIUM

https://medium.com/@nikolaypetrov300
https://medium.com/@eltehnik_plovdiv
https://medium.com/@osnovenremont
https://medium.com/@eluslugi_plovdiv
https://medium.com/@remontni_uslugi
https://medium.com/@osnoven_remont

https://www.flickr.com/people/196671975@N02/

https://www.flickr.com/people/196681692@N04/

https://www.flickr.com/people/196681752@N04/

https://www.flickr.com/people/196681692@N04/

https://www.flickr.com/people/196736388@N08

https://www.flickr.com/people/196675774@N04/

https://www.flickr.com/people/196664945@N07/

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037346-home-repair

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037354-eltehnik-plovdiv

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037355-osnoven-remont

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037376-eluslugi-plovdiv

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037378-remontni-uslugi

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037381-onoven-remontbg

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037383-elektro-vik

https://www.twitch.tv/homerepair

https://www.twitch.tv/eltehnik

https://www.twitch.tv/osnovenremont

https://www.twitch.tv/eluslugi

https://www.twitch.tv/remontni_uslugi

https://www.twitch.tv/osnovenremontbg

https://www.twitch.tv/elktrovik_plovdiv

Leave a Reply