Лепене на плочки за под и стени

Лепене на плочки за баня

Нашият екип извършва лепене на плочки на всякакъв тип вътрешни и външни помещения. Нашите професионални умения ще Ви гарантират перфектно изпълнение и отличен завършек на ремонтния процес.

Строителни и довършителни ремонтни услуги гр. Пловдив

Лепене на плочки във Вашият дом или обществено място

Лепене на плочки

Монтаж и лепене плочки и облицоване на стени - Фаянс ,Теракот, Гранитогрес, Мрамор, Изкуствен и естествен камък, Декоративни облицовки

Нашите услуги

Плочките са едно от най-достъпните и използвани възможности за полагане на под и на стени във всякакъв вид помещения. Те предоставят хиляди възможности за оформление на интериора и екстериора по най-различни начини. Тяхната лесна подръжка и огромен избор на пазара ги правят най-предпочитани при подови настилки и стенни облицовки.

Ние сме специализирани в монтажът на най-разнообразни подови и стенни настилки като фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, ествествен камък, декоративни и каменни облицовки. Следваме доказани методи и стриктни техники при монтажът на плочките. Разчитайки на нашите услуги за лепене и монтаж на плочки и облицовки Вие ще получите отличен, краен резултат и при нестандартни декорации с плочки . Може да разчитате на нас в случай, че имате нужда от добри майстори за: 

Лепене на подови плочки

Лепене на плочки за стена

Лепене на плочки за баня

Лепене на плочки за стълбища

Лепене на плочки за коридор и антре

Лепене на плочки на тераса

Лепене на плочки в кухнята

Лепене на плочки за гръб на кухня

Лепене на плочки в търговски помещения, офиси, магазини

Лепене на ествествен камък на външни и вътрешни стени

Лепене на декоративни плочки за стена

Лепене на плочки в баня - част от нашата работа

Лепене на плочки в гр. Пловдив. Лепене на гранитогрес Пловдив, лепене на фаянс и теракот в гр. Пловдив. Редене и лепене на плочки в банята.

В случай, че имате нужда от майстори за лепене на плочки в гр. Пловдив се обърнете към нас Ние ще Ви помогнем.

Лепене на гранитогрес, лепене на мрамор, лепене на ествествен камък, лепене на декоративни мазилки. Лепене на всякаквъ вид плочки.

Лепене на плочки за гръб за кухня. Лепене на плочки в коридор. Лепене на плочки на тераси.

Лепене на плочки за стени и под, лепене на ествествен камък и декоративни облицовки - част от нашата работа

Изобилието от плочки на пазара е огромно, както по отношение на дизайн и цветове, така и по размери и цени. Съществуват много стилни и класически модели, с които може да се постигне невероятен интериор и екстериор. Плочките намират приложение най-вече в санитарни помещения – в дома и за обществено ползване. Дългият им експлоатационен период, красив вид и лесна поддръжка зависи от правилното им монтиране, така че нуждата от квалифицирани майстори за целта играе решаваща роля. Лепенето на плочки не е лесен процес, поради което наемането на опитен майстор за лепене на плочки е от изключителна значимост. Залагайки на нас Нас – Вие залагате на висококачествено и прецизно изпълнение. Професионален монтаж и лепене на плочки от всякакъв тип, облицоване на стени и колони.

Процесът по редене и лепене на плочки изпълняваме последователно по следните начини:

Лепене на плочки Пловдив

Лепене на най-разнообразни по вид плочки от гранитогрес, мрамор, фаянс за баня, теракот, лепене на декоративни камъни, лепене на естествени камъни при външни и вътрешни облицовки, лепене на плочки за стена и под. Майстори за лепене на плочки Пловдив.

Извършваме всички видове вътрешни и външни ремонти и монтажи до ключ, включително основен и довършителен ремонт на апартаменти, къщи и търговски помещения.